Kios Sistem Manajemén Antrian

  • Queue Management System Self Service Ticketing Kiosk With Thermal Printer

    Sistem Manajemén Antrian Kios Ticketing Self Service sareng Thermal Printer

    Sistem Kios Antrian Kios Dispenser Kios Fitur:

    1.5mm ~ 2.0mm kios kaamanan tinggi kabinét sareng 5 lapisan pembakaran varnish logam

    Warna warna kios tiasa disaluyukeun

    Pintonan mangrupikeun monitor LG kelas

    Printer tikét tiasa nyetak tiket bioskop, tikét kebon binatang sareng sajabina

    Barcode scanner ngadukung 1D, 2D, QR code jsb.

    Layar rampa IR terpadu nyaéta anti-vandal, anti lebu, kirang pangropéa

    Gampang dipasang sareng beroperasi; Moistureproof, Antirust, Anti-acid, Anti-dust, Static free