Produk

  • Floor Standing Interactive 65inch Screen Digital Signage Kiosk Digital Signage Totem

    Lantai Nangtung Interactive 65inch Screen Digital Signage Kiosk Digital Signage Totem

    Aplikasi Kios Tanda Digital:

    Kios signage digital anu interaktif mangrupikeun inti tina téknologi pikeun nembongkeun inpormasi anu relevan sareng ngiringan pelindung di Retail sareng di sababaraha industri konci sanés. Tanda-tanda anu ngamungkinkeun intelijen ngamungkinkeun para pangecér pikeun berinteraksi sareng konsumén, nyayogikeun kontén sareng inpormasi iklan anu relevan sareng sasaran. Langxin nawiskeun kios signage digital interaktif sareng fitur kecerdasan artifisial anu canggih pikeun ngabantosan panyebaran ngamaksimalkeun pengembalian investasi signage sareng ningkatkeun pangalaman balanja omnichannel dinten ayeuna.

    Konsumén jaman ayeuna langkung dididik ku téknologi sareng raoseun milari inpormasi nganggo kios interaktif. Kios interaktif nyiptakeun pangalaman balanja anu immersive sacara digital, nungtun lingkungan kompléks peoplethrough, sacara efektif komunikasi sareng karyawan sareng seueur deui.

    Garis Digital Kios Digital interaktif kami anu dirancang kalayan pinter sumping dina seueur gaya sareng konfigurasi anu pastina bakal ngahontal tujuan komunikasi pikeun seueur industri.

  • Queue Management System Self Service Ticketing Kiosk With Thermal Printer

    Sistem Manajemén Antrian Kios Ticketing Self Service sareng Thermal Printer

    Sistem Kios Antrian Kios Dispenser Kios Fitur:

    1.5mm ~ 2.0mm kios kaamanan tinggi kabinét sareng 5 lapisan pembakaran varnish logam

    Warna warna kios tiasa disaluyukeun

    Pintonan mangrupikeun monitor LG kelas

    Printer tikét tiasa nyetak tiket bioskop, tikét kebon binatang sareng sajabina

    Barcode scanner ngadukung 1D, 2D, QR code jsb.

    Layar rampa IR terpadu nyaéta anti-vandal, anti lebu, kirang pangropéa

    Gampang dipasang sareng beroperasi; Moistureproof, Antirust, Anti-acid, Anti-dust, Static free

  • 32 inch Capacitive Touch Screen Self Ordering Kiosk in Restaurant

    Layar inci 32 inci Kapasitif Layar Sentuh Sendiri Kios di Rumah Makan

     Pesenan Kios Self Ordering:

    Sendiri mesen kios ngahémat waktos ngantosan dina mesen tuangeun

    Resep biaya kuli di réstoran

    Gampang sareng merenah pikeun operasi

    Kios mesen diri kami aman ku desain anu resonable

    Kirang manten pikeun layar toél IR

    Modél kabinét kios tiasa disaluyukeun dumasar kana sarat

  • Floor Standing Bitcoin Machine One Way Two Way Easy Installation

    Lantai Nangtung Mesin Bitcoin Hiji Cara Dua Cara Instalasi Gampang

    Aplikasi Mesin Bitcoin:

    Langxin nawiskeun cara panggancangna, panggampangna sareng paling aman pikeun mésér Bitcoin kalayan kontan

    ATM Bitcoin ngamungkinkeun anjeun mésér bitcoin kalayan kontan. Sarupa sareng cara anjeun ngalebetkeun kartu debit kana ATM tradisional sareng kéngingkeun artos, ATM Bitcoin nampi kontan sareng tukeur bitcoin. Sababaraha ATM Bitcoin ogé jalan anu sabalikna: anjeun tiasa mindahkeun bitcoin ngalangkungan

    Bitcoin ATM mangrupikeun peralatan khusus anu fungsina mirip sareng ATM tradisional, tapi kalayan fungsionalitas tambahan anu ngajantenkeun fungsina langkung mirip pertukaran fisik. Sababaraha Anu mimiti, Bitcoin Bitcoin dimaksudkeun pikeun tukeur mata uang kriptocurrency, tapi bagian tina mesin ogé nawiskeun kamungkinan cryptocurrency towithdraw sacara tunai. Dina sababaraha kasus pangguna diperyogikeun ngagaduhan akun pangguna anu aya pikeun ngalaksanakeun transaksi

  • 19inch Touch Screen Desktop Self-Registration Visitor Management Kiosk

    19 inci Touch Screen Desktop Self-Registrasi Kios Manajemén Pengunjung

    Aplikasi Kios Manajemén Pengunjung:

    Kios Manajemén Pengunjung ti Langxin mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun ngaoptimalkeun prosés manajemén tamu anjeun.

    Éta ngamaksimalkeun efisiensi méja payun anjeun ku ngamungkinkeun resepsionis ngagawekeun proyek penting anu sanés nalika pengunjung anjeun asup ka kios manajemén tamu sorangan. Mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngagunakeun pendaptaran léngkah-léngkah anu intuitif sareng prosés lebet, pikeun duanana anu angkat atanapi anu parantos aya anu kadaptar.

    Gampang ngagunakeun pendaptaran tamu jasa diri, lebet sareng manajemén.

  • 32 inch Interactive Self Check in Kiosk Hotel with Key Card Dispenser

    32 inci Interactive Self Check in Kiosk Hotel sareng Dispenser Kartu Key

    Self Check in Kiosk Hotel Fitur:

    Pisan ramah tamu

    Timer Check-In Anu Nganteurkeun Harepan Tamu

    Ningkatkeun pangalaman tamu

    Proses check-in / out sacara mandiri

    Ngurangan Tamu Ngantosan Waktos

    ngaoptimalkeun produktivitas staf

    Sederhanakeun check-in sareng kaluar-kaluar

    nawiskeun kasadiaan Real-time Kamar

  • University Library Electronic Directory Kiosk as Signage and Wayfinding

    Kios Diréktori Éléktronik Perpustakaan Universitas salaku Signage sareng Wayfinding

    Kauntungannana Diréktori Kios Éléktronik:

    Kios Nyetak Sendiri ngahémat waktos ngantosan dina nyetak

    Jasa 24 jam

    Gampang sareng merenah pikeun operasi

    Kios percetakan diri urang aman sareng desain resonable

    Kirang manten pikeun layar toél IR

    Modél kabinét kios tiasa disaluyukeun dumasar kana sarat

  • Intelligent Easy Touch Self Printing Kiosk with A4 Lase Printer

    Calakan Gampang Nyetak Timer Kios sareng Printer A4 Lase

    Kauntungannana Diréktori Kios Éléktronik:

    Kios Nyetak Sendiri ngahémat waktos ngantosan dina nyetak

    Jasa 24 jam

    Gampang sareng merenah pikeun operasi

    Kios percetakan diri urang aman sareng desain resonable

    Kirang manten pikeun layar toél IR

    Modél kabinét kios tiasa disaluyukeun dumasar kana sarat

  • Floor Standing True FHD 4K Ultra Thin Double-sided Digital Signage with Tempered Glass

    Lantai Nangtung True FHD 4K Ultra Ipis Sisi Digital Dua sisi ku Kaca Tempered

    Fitur * Ganda Sisi Nampilkeun * Téhnologi QLED Unggul * Super Ultra Slim sanaos tampilan dua sisi * Ukuran: 43 "& 49 ″ & 55" * Sadia dina 4 Desain * Dibangun dina Android / Windows * Sadia dina Wifi ogé 3G & 4G * Kadua sisi gambarna sami & gambar anu béda cocog * Disruptively dibéré nyayogikeun kasayogian sareng adopsi * Pusat ngatur sadaya layar ngalangkungan Sistem Manajemén Eusi * Janten anu pangheulana nunjukkeun sig digital digital salajengna
  • Product test test