Kios Pamayaran

  • 32 inch Capacitive Touch Screen Self Ordering Kiosk in Restaurant

    Layar inci 32 inci Kapasitif Layar Sentuh Sendiri Kios di Rumah Makan

     Pesenan Kios Self Ordering:

    Sendiri mesen kios ngahémat waktos ngantosan dina mesen tuangeun

    Resep biaya kuli di réstoran

    Gampang sareng merenah pikeun operasi

    Kios mesen diri kami aman ku desain anu resonable

    Kirang manten pikeun layar toél IR

    Modél kabinét kios tiasa disaluyukeun dumasar kana sarat

  • Floor Standing Bitcoin Machine One Way Two Way Easy Installation

    Lantai Nangtung Mesin Bitcoin Hiji Cara Dua Cara Instalasi Gampang

    Aplikasi Mesin Bitcoin:

    Langxin nawiskeun cara panggancangna, panggampangna sareng paling aman pikeun mésér Bitcoin kalayan kontan

    ATM Bitcoin ngamungkinkeun anjeun mésér bitcoin kalayan kontan. Sarupa sareng cara anjeun ngalebetkeun kartu debit kana ATM tradisional sareng kéngingkeun artos, ATM Bitcoin nampi kontan sareng tukeur bitcoin. Sababaraha ATM Bitcoin ogé jalan anu sabalikna: anjeun tiasa mindahkeun bitcoin ngalangkungan

    Bitcoin ATM mangrupikeun peralatan khusus anu fungsina mirip sareng ATM tradisional, tapi kalayan fungsionalitas tambahan anu ngajantenkeun fungsina langkung mirip pertukaran fisik. Sababaraha Anu mimiti, Bitcoin Bitcoin dimaksudkeun pikeun tukeur mata uang kriptocurrency, tapi bagian tina mesin ogé nawiskeun kamungkinan cryptocurrency towithdraw sacara tunai. Dina sababaraha kasus pangguna diperyogikeun ngagaduhan akun pangguna anu aya pikeun ngalaksanakeun transaksi