Naon kaunggulan tina touch all-in-one

Ayeuna aya beuki seueur produk otomatisasi, anu henteu ngan ukur ngabantosan jalma-jalma saderhana program dugi ka tingkat anu tangtu, tapi ogé mempermudah karyawanna. Dina sababaraha program otomatisasi, éta ogé tiasa ngajagi karusiahan konsumén sareng hindarkeun kabocoran inpormasi anu relevan ku konsumén. Mesin toél sadaya-dina-hiji mangrupikeun conto anu saé. Ayeuna, urang tiasa ningali éta di tempat-tempat umum utama. Éditor ieu bakal nyimpulkeun pikeun anjeun Pangetahuan anu relevan.

Mesin toél sadaya-dina-hiji ngajantenkeun kami raoseun sakumaha ngagunakeun telepon sélulér urang sorangan. Kami henteu kedah deui nyanghareupan staf sareng ngabungkus parangkat lunak sareng layar rampa anu relevan. Salaku tambahan, éta mangrupikeun produk anu merenah pikeun masarakat pikeun anggo ku bungkusan atanapi produk sanés, nyaéta ngagunakeun touch and control sacara gembleng, anu sacara épéktip ningkatkeun éfisiénsi padamelan masarakat sareng ngahémat langkung waktos pikeun jalma-jalma pikeun ngalakukeun hal-hal sanés. Hal ieu seueur dianggo di rumah sakit, balanja sareng bank.

Naon kaunggulan tina touch all-in-one?

1. Toél sadaya-dina-hiji mesin henteu ngan ukur ngadukung antarbeungeut USB, tapi ogé ngadukung fungsi tulisan leungeun, anu matak genah pikeun balarea.

2. Toél dasar khusus, anu tiasa disaluyukeun numutkeun gelar anu saluyu.

3. Multi touch, tiasa ngadukung sapuluh ramo noél dina waktos anu sami.

4. Sudut tiasa diatur, ngamungkinkeun pangguna pikeun ngaluyukeun sakahayangna, 30 ° atanapi 90 ° atanapi sudut élévasi ageung tiasa disaluyukeun

5. layar toél résistif, ulah hariwang ngeunaan layar toél henteu akurat, éta tiasa sacara akurat diposisikan.

6. Toél moal ngalih sacara bébas, sanaos aya gerakan, éta tiasa sacara otomatis dirobih kana posisi anu leres.

7. Anjeun ngan ukur henteu tiasa némpél ku ramo, tapi ogé nganggo pulpén lemes tibatan ramo anjeun.

8. Éta ngagaduhan definisi tinggi sareng sensitipitas. Éta tiasa dianggo di lingkungan mana waé.

9. Kahirupan klik tiasa ngahontal 1 juta kali, tanpa bantosan mouse sareng média sanésna, salami ramo tiasa méréskeun masalah. Éta ngagambarkeun interaksi antara manusa sareng mesin.

Naon anu kedah diperhatoskeun nalika masang touch sadayana dina hiji mesin?

1. Kusabab kaseueuran bagian layar sentuh anu didamel tina gelas, gelasna gampang dipotong ku tangan, janten perawatan khusus kedah diperhatoskeun nalika masang, sareng sarung tangan kaamanan kedah dianggo sajauh mungkin.

2. Layar rampa kagolong kana gelas rapuh, henteu masalah éta diangkut atanapi dipasang, éta henteu tiasa diketok atanapi dipencét ku perkawis asing anu sanés.

3. Layar rampa dibagi kana dua sisi, hiji nyaéta permukaan pilem, nyaéta permukaan touch, sareng anu sanésna nyaéta tukangeun gelas. Turutan pitunjuk nalika masang.

4. Umumna, aya lead dina layar toél. Nalika anjeun nyandak, anjeun kedah merhatoskeun supados henteu narik ngarah, hasilna kontak goréng atanapi sirkuit kabuka.

5. Henteu kénging ngabengkokkeun pelat panguat tina garis kaluar, anu gampang nyababkeun sirkuit sirna sareng fenomena anu sanés.

6. Henteu janten masalah bagian mana waé anu kedah diurus sacara lembut nalika dipasang pikeun nyingkahan goresan layar sentuh.

Mesin toél sadaya-dina-hiji parantos nyayogikeun kahirupan urang, tapi urang kedah nyobian anu pangsaéna pikeun merhatoskeun nalika ngagunakeun. Upami aya masalah, urang kedah ngahubungi staf dina waktosna. Aya seueur pisan kasimpulan ngeunaan mesin touch all-in-one. Kuring miharep kami tiasa ngabantosan anjeun!


Pos waktos: Jan-14-2021