Warta

  • Tés berita perusahaan

    Shenzhen Langxin Electron Co., Ltd. Alamat lantai 2, 1 #, Zhonghang Feixiang Industrial zone, No.371, blok Xixiang, jalan Nagara 107, Baoan Dist, Shenzhen, Cina. E-mail ...
    Maca deui
  • Naon kaunggulan tina touch all-in-one

    Ayeuna aya beuki seueur produk otomatisasi, anu henteu ngan ukur ngabantosan jalma-jalma saderhana program dugi ka tingkat anu tangtu, tapi ogé mempermudah karyawanna. Dina sababaraha program otomatisasi, éta ogé tiasa ngajagi karusiahan konsumén sareng hindarkeun kabocoran inpormasi anu relevan ku konsumén. Taros sadayana -...
    Maca deui
  • Naon klasifikasi sareng kaunggulan mesin iklan

    Mesin iklan mangrupikeun generasi anyar alat inpormasi calakan, dikawasa ku parangkat lunak terminal, transmisi inpormasi jaringan sareng tampilan terminal multimédia, ngawangun sistem kontrol siaran iklan lengkep, anu tiasa dianggo ngalangkungan gambar, téks, pidéo, plug-in alit ...
    Maca deui
  • Lima léngkah pikeun mésér mesin iklan touch

    Kalayan popularisasi sareng aplikasi alat tampilan komérsial, aplikasi mesin iklan touch parantos mangaruhan pisan padamelan sareng kahirupan masarakat. Diantara seueur alat tampilan komérsial, mesin iklan touch mangrupikeun mesin anu paling populér. Kusabab potensi pasar ageung, hasilna abdi ...
    Maca deui