LCD Digital Signage

  • Floor Standing Interactive 65inch Screen Digital Signage Kiosk Digital Signage Totem

    Lantai Nangtung Interactive 65inch Screen Digital Signage Kiosk Digital Signage Totem

    Aplikasi Kios Tanda Digital:

    Kios signage digital anu interaktif mangrupikeun inti tina téknologi pikeun nembongkeun inpormasi anu relevan sareng ngiringan pelindung di Retail sareng di sababaraha industri konci sanés. Tanda-tanda anu ngamungkinkeun intelijen ngamungkinkeun para pangecér pikeun berinteraksi sareng konsumén, nyayogikeun kontén sareng inpormasi iklan anu relevan sareng sasaran. Langxin nawiskeun kios signage digital interaktif sareng fitur kecerdasan artifisial anu canggih pikeun ngabantosan panyebaran ngamaksimalkeun pengembalian investasi signage sareng ningkatkeun pangalaman balanja omnichannel dinten ayeuna.

    Konsumén jaman ayeuna langkung dididik ku téknologi sareng raoseun milari inpormasi nganggo kios interaktif. Kios interaktif nyiptakeun pangalaman balanja anu immersive sacara digital, nungtun lingkungan kompléks peoplethrough, sacara efektif komunikasi sareng karyawan sareng seueur deui.

    Garis Digital Kios Digital interaktif kami anu dirancang kalayan pinter sumping dina seueur gaya sareng konfigurasi anu pastina bakal ngahontal tujuan komunikasi pikeun seueur industri.