Lantai Nangtung Interactive 65inch Screen Digital Signage Kiosk Digital Signage Totem

Pedaran pondok:

Aplikasi Kios Tanda Digital:

Kios signage digital anu interaktif mangrupikeun inti tina téknologi pikeun nembongkeun inpormasi anu relevan sareng ngiringan pelindung di Retail sareng di sababaraha industri konci sanés. Tanda-tanda anu ngamungkinkeun intelijen ngamungkinkeun para pangecér pikeun berinteraksi sareng konsumén, nyayogikeun kontén sareng inpormasi iklan anu relevan sareng sasaran. Langxin nawiskeun kios signage digital interaktif sareng fitur kecerdasan artifisial anu canggih pikeun ngabantosan panyebaran ngamaksimalkeun pengembalian investasi signage sareng ningkatkeun pangalaman balanja omnichannel dinten ayeuna.

Konsumén jaman ayeuna langkung dididik ku téknologi sareng raoseun milari inpormasi nganggo kios interaktif. Kios interaktif nyiptakeun pangalaman balanja anu immersive sacara digital, nungtun lingkungan kompléks peoplethrough, sacara efektif komunikasi sareng karyawan sareng seueur deui.

Garis Digital Kios Digital interaktif kami anu dirancang kalayan pinter sumping dina seueur gaya sareng konfigurasi anu pastina bakal ngahontal tujuan komunikasi pikeun seueur industri.


Detil Produk

Tanda Digital Fitur Kios:

  • Kabinet kios kaamanan tinggi sareng varnis baking logam 5 lapisan
  • Warna warna kios tiasa disaluyukeun
  • Pintonan mangrupikeun Monitor kelas
  • Panampa tagihan, daur ulang tagihan tiasa janten MEI, ITL, KASKODE sareng sajabana
  • Barcode scanner ngadukung 1D, 2D, QR code jsb.
  • Layar rampa IR terpadu nyaéta anti-vandal, anti lebu, kirang pangropéa
  • Gampang dipasang sareng beroperasi; Moistureproof, Antirust, Anti-acid, Anti-dust, Static free

 

SPESIFIKASI Téknis
Modél No.    LX1002 (32inch, 43inch, 49inch, 55inch, 65inch)
Sistem Manajemén Eusi • Android 3188 chip utama sareng Quad-core Cortex-A9, 1.6GHz
• RAM DDR3 1G, Panyimpenan internal 8G, ngadukung EMMC, 8G Flash
• Gambar Panyokong: JPG / BMP / GIF / TIFF / PNG
• Pidéo dukungan: RMVB, RLV, MPEG1 / 2/4, AVI, WMV, MOU, MP4, TS jsb
• Ngarojong 1080P multi-format video decoding 1080P video encoding,
   ngadukung paningkatan gambar H.264, VP8 sareng MVC
• Audio Dukungan: MP3 / AAC / WAV / WMA / Dolby True HD / DTS-HD / LPCMD jsb
• WiFi802.11b / g, pangrojong Ethernet 10 / 100M
• Ngadukung eusi iklan kadali jarak jauh sareng tampilan otomatis ku U disk sareng kartu SD
• layar pamisah ngadukung
• Ngarojong saklar waktos
• Ngarojong loop otomatis
Layar lengkep HD Ukuran layar 32 inci / 43 inci / 49 inci / 55 inci / 65 inci pilihan
Caang 500cd / m2
Kontras 1400-1
Waktos Respon 5ms
Angle Nempo Angle 178 ° horisontal / 178 ° nangtung
Resolusi 1920 * 1080
Kabinet waja + Pigura aluminium + Sisi hareup kaca anti-ngarusak
Palabuhan Éksternal: USB * 4, HDMI * 1, VGA * 1, RJ45 * 1, Colokkeun listrik * 1, Audio * 1, Tombol saklar
Asesoris: Remote control, wall mount bracket, power cable
Warna Pinuh hideung, Hideung ditambah pigura pérak, Pérak lengkep opsional
Sasayogian tanaga AC 110V / 220V 50 / 60Hz
Ngepak Bungkus pelindung EPE, karton (Kasus Kayu upami diperyogikeun)
Ukuran bungkus & GW  32 inci (83 * 16 * 54cm, 15kg); 43 inci (107 * 16 * 68cm, 22kg); 49 inci (123 * 16 * 76cm, 28kg);
 55 inci (134 * 16 * 83cm, 33kg); 65 inci (156 * 16 * 96cm, 41kg)
Jaminan Garansi sataun kalayan dukungan techinical salamina

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk