Lantai Nangtung Mesin Bitcoin Hiji Cara Dua Cara Instalasi Gampang

Pedaran pondok:

Aplikasi Mesin Bitcoin:

Langxin nawiskeun cara panggancangna, panggampangna sareng paling aman pikeun mésér Bitcoin kalayan kontan

ATM Bitcoin ngamungkinkeun anjeun mésér bitcoin kalayan kontan. Sarupa sareng cara anjeun ngalebetkeun kartu debit kana ATM tradisional sareng kéngingkeun artos, ATM Bitcoin nampi kontan sareng tukeur bitcoin. Sababaraha ATM Bitcoin ogé jalan anu sabalikna: anjeun tiasa mindahkeun bitcoin ngalangkungan

Bitcoin ATM mangrupikeun peralatan khusus anu fungsina mirip sareng ATM tradisional, tapi kalayan fungsionalitas tambahan anu ngajantenkeun fungsina langkung mirip pertukaran fisik. Sababaraha Anu mimiti, Bitcoin Bitcoin dimaksudkeun pikeun tukeur mata uang kriptocurrency, tapi bagian tina mesin ogé nawiskeun kamungkinan cryptocurrency towithdraw sacara tunai. Dina sababaraha kasus pangguna diperyogikeun ngagaduhan akun pangguna anu aya pikeun ngalaksanakeun transaksi


Detil Produk

Fitur Mesin Bitcoin:

Hiji cara Mesin Bitcoin tiasa ngarobih artos ka bitcoin hungkul. Upami anjeun peryogi mesin Bitcoin dua arah (Bitcoin kana kas sareng kas ka Bitcoin), dispenser kas ogé tiasa dipasang

Pakakas kelas dunya dina rangkep langsing, futuristik

MEI 600 Catetan Bill Validator

Scanner barkod QR

Pamaca kartu EMV

Kaméra definisi tinggi

Layar rampa IR terpadu nyaéta anti-vandal, anti lebu, kirang pangropéa

Gampang dipasang sareng beroperasi; Moistureproof, Antirust, Anti-acid, Anti-dust, Static free

 

Kauntungan Mesin Bitcoin:

ATM Bitcoin nawiskeun sababaraha kaunggulan tibatan metode sanés mésér bitcoin.

Di ATM Bitcoin, henteu diperyogikeun inpormasi pribadi. Anu diperyogikeun nyaéta dompét Bitcoin atanapi alamat sareng artos. 

ATM Bitcoin ogé ngajantenkeun prosés mésér gampang pikeun anu mésér heula. Kaseueuran jalma wawuh kana kas sareng ATM tradisional. Lebetkeun artos kana mesin sareng kéngingkeun bitcoins dina sababaraha detik mangrupikeun prosés anu saderhana pisan

 

Spesifikasi Téknik Mesin Bitcoin:

Diwangun komputer i3, i5, i7 opsional
Konéktipitas Internét WiFi (b / g / n) + Ethernet 100Mbit / 1000Mbit
Paparan 19 inci IR touch monitor (21.5 inci IR touch monitor opsional)
Bahan kabinét Lemari baja digulung tiis kandel 1,5mm awét
Pilihan pamasangan Lantai nangtung
Kaamanan Dua konci standar kaamanan tinggi. Hiji kanggo panto utama, kadua kanggo cashbox.
Mata Artos didukung USD, EUR, AED, AUD, BRLCAD, COP, GBP sareng sajabina opsional
Kapasitas kotak kontan 600 uang kertas, 1000 uang kertas, 1200 uang kertas opsional
Barcode dirojong Kodeu QR
Sistem operasi windows atanapi Linux
Warna kios ngaropea
Input kakuatan AC 100-240V (Jepang, AS, Australia, Eropa, Asia sareng anu sanés)
Jaminan Sataun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami