Kios Countertop

  • 19inch Touch Screen Desktop Self-Registration Visitor Management Kiosk

    19 inci Touch Screen Desktop Self-Registrasi Kios Manajemén Pengunjung

    Aplikasi Kios Manajemén Pengunjung:

    Kios Manajemén Pengunjung ti Langxin mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun ngaoptimalkeun prosés manajemén tamu anjeun.

    Éta ngamaksimalkeun efisiensi méja payun anjeun ku ngamungkinkeun resepsionis ngagawekeun proyek penting anu sanés nalika pengunjung anjeun asup ka kios manajemén tamu sorangan. Mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngagunakeun pendaptaran léngkah-léngkah anu intuitif sareng prosés lebet, pikeun duanana anu angkat atanapi anu parantos aya anu kadaptar.

    Gampang ngagunakeun pendaptaran tamu jasa diri, lebet sareng manajemén.