Taros Kami

Shenzhen Langxin Electron Co., Ltd.

Alamat

Lantai 2, 1 #, Zona Industri Zhonghang Feixiang Industrial, No.371, blok Xixiang, jalan Nagara 107, Baoan Dist, Shenzhen, Cina.

Telepon

Penjualan: 0086-13760101575

Sokongan: 0086- (0) 755-26072603

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami