Tentang Kami

dzxg (1)

Shenzhen Langxin Electron Co., Ltd. mangrupikeun produsén khusus dina panilitian sareng produksi signage digital dinamis sareng kios mandiri saprak 2004 taun.

Aya standar produk digital signage anu dianggo salaku tampilan iklan.

Pintonan digital anu dinamis ngamungkinkeun anjeun méréskeun produk, jasa sareng promosi, dimana anjeun hoyong, nalika anjeun hoyong.

Ogé kios mandiri diluyukeun dumasar kana sarat klien.

Dumasar kana fungsi anu diperyogikeun, éta tiasa diintegrasikeun sareng komponén sapertos scanner barkod, printer termal, printer A4, card reader IC, card reader NFC, dispenser kartu, dispenser sanitizer tangan, webcam, bill validator, recycler tagihan sareng sajabina.

Salami langkung ti sapuluh taun ékspor, bisnis urang ngembang di Éropa, Wétan Tengah, Amérika Kalér, Asia Tenggara, Australia sareng Afrika. Langxin. Produk Kios parantos seueur dilarapkeun kana sababaraha bidang sapertos pamaréntahan, sakola, bank, hotel, rumah sakit, bioskop, super market, toko anu pas, mall balanja, réstoran, stasiun metro, stasiun beus, aula paméran, musium, bandara sareng tempat umum anu sanés. .

dzxg (8)

LANGXIN gaduh tim desain propésional nyalira, tim R&D, tim pamésér, tim produksi, tim penjualan, tim inspeksi sareng tim jasa purna jual.

LANGXIN langkung merhatoskeun produk kualitas pangsaéna, réspon gancang sareng jasa anu paling haneut pikeun konsumén di panjuru dunya.

LANGXIN ngagaduhan reputasi anu saé ti luar negeri pikeun kamampuan produksi anu kuat, kualitas anu saé, sareng jasa anu saé. Kami ngagaduhan ayana di langkung ti 100 nagara. Nalika lumaku waktu, urang ngarepkeun nambihan langkung seueur distributor anu hoyong ngiringan gabung. Kami ngahargaan mitra bisnis urang sareng damel sacara langsung sareng aranjeunna pikeun ngagedékeun pasar sareng kauntunganana. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun sareng perusahaan dina proyek perbankan atanapi kios anjeun sareng yakin yén kami tiasa nyandak kasuksésan pikeun usaha anjeun.

Budaya Perusahaan

Spésipikasi sareng saran anjeun bakal ditampi! Langxin teras-terasan milarian kerjasama anu ramah sareng konsumén di panjuru dunya salaku distributor, agén, OEM, atanapi jasa ODM. Ngarep-ngarep gaduh kerjasama win-win sareng anjeun.