Layar inci 32 inci Kapasitif Layar Sentuh Sendiri Kios di Rumah Makan

Pedaran pondok:

 Pesenan Kios Self Ordering:

Sendiri mesen kios ngahémat waktos ngantosan dina mesen tuangeun

Resep biaya kuli di réstoran

Gampang sareng merenah pikeun operasi

Kios mesen diri kami aman ku desain anu resonable

Kirang manten pikeun layar toél IR

Modél kabinét kios tiasa disaluyukeun dumasar kana sarat


Detil Produk

Ngaran Produk:

Sorangan mesen kios

Aplikasi:

Réstoran

Bagian utama:

Barcode Scanner, resi Printer

Bagian Pilihan:

Pamaca Kartu, Mesin Pos

Komputer:

Intel I3 CPU, RAM 4G, 500G Hard Disk

Sistem operasi:

Windows 10

Layar cabak:

Layar Sentuh Kapasitif 32 inci

Brand Panel:

LG

Lampu Cahaya:

mesin urutan diri

kios dahareun mandiri

Layar inci Kapasitif 32 inci Sorangan mesen kios di Rumah Makan

 

Aplikasi Kios Pesenan Sendiri:

Langxin tiasa nawiskeun solusi anu saé pikeun kios mesen nyalira kumargi kami pabrik anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngarancang kios mesen nyalira.

Kios mesen diri kami utamina kalebet sareng alat standar sapertos printer resi, card reader sareng scanner barkod.

Sareng mesin Pos, validator tagihan atanapi daur ulang tagihan tiasa opsional.

 

Ngajalankeun réstoran jasa gancang henteu gampang. Sanés ogé milari cara pikeun ngamaksimalkeun pendapatan - utamina nalika upah naék. mesen diri kiosok tiasa ngabantosan ngagaleuh unggal pesenan ku ngabimbing tamu mesen sareng ningkatkeun barang, ngahasilkeun langkung seueur pendapatan pikeun anjeun dina prosés.

Éta ngaoptimalkeun rekaman méja kuadrat anjeun sareng ngadukung tim anjeun ku kios anu ningkatkeun produktivitas.

Ku kios mesen nyalira, anjeun tiasa ngalayanan langkung seueur tamu tapi henteu kedah nyewa langkung seueur tanaga jasa.

 

Pesenan Sendiri Teknis Techisical Kios:

Aplikasi Sendiri mesen kios
Komputer diwangun intel i3, 4G RAM, 500G hard disk
Paparan Layar sentuh kapasitif 32 inci
Bahan kabinét 1,5mm baja digulung tiis
Pilihan pamasangan Lantai nangtung sorangan mesen kios
Bagian utama scanner barkod sareng printer resi
Bagéan opsional maca kartu sareng mesin Pos
logo kios logo tiasa dicetak sutra
Jaminan sataun
Sistem operasi sistem operasi windows
Warna kios warna anu disaluyukeun
Input kakuatan AC 100-240V

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami