TENTANG KAMI

Terobosan

  • about

BUBUKA

Shenzhen Langxin Electron Co., Ltd. mangrupikeun produsén khusus dina panilitian sareng produksi signage digital dinamis sareng kios mandiri saprak 2004 taun.

Aya standar produk digital signage anu dianggo salaku tampilan iklan.

Pintonan digital anu dinamis ngamungkinkeun anjeun méréskeun produk, jasa sareng promosi, dimana anjeun hoyong, nalika anjeun hoyong.

Ogé kios mandiri diluyukeun dumasar kana sarat klien.

  • -
    Didirikeun taun 2004
  • -
    18 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 18 produk
  • -$
    Langkung ti 2 milyar

produk

Inovasi

  • University Library Electronic Directory Kiosk as Signage and Wayfinding

    Perpustakaan Universitas Ele ...

    Detil Produk Déskripsi Nami Produk: Aplikasi Kios Diréktori Éléktronik: Mal, supermarket, perpustakaan, kantor, universitas, kampus, kota Sentuh Monitor: 21.5 inci 22inch 32inch 43inch 49inch 55inch 65inch Brightness: 450cd / m2 Resolution: 1920 * 1080DPI Type: Touch Screen Standard Tegangan Masukan Kios: AC100 ~ 240V 50/60 HZ Bahan: Metal Case + Toughened Glass Panel High Light: sabar cek diri di kios, signage digital wayfinding Electronic Directory Kios ...

  • 32 inch Interactive Self Check in Kiosk Hotel with Key Card Dispenser

    32 inci Interaktif Se ...

    Detil Produk Déskripsi Nami Produk: Pariksa Diri Dina Kios Hote Layar Sentuh: Resolusi Layar Sentuh 32 inci: 1920 * 1080DPI Komponén Utama: Scanner Paspor, Key Card Dispenser Bagian Pilihan: Garansi Webcam HD: Pasokan Daya 1 Taun: AC110-240V Panel Merk: LG Cahaya Tinggi: cek diri dina kios, mesin cek diri di Aplikasi Kios Hotel: Cék Diri di Kios tiasa nyepetkeun jasa tamu kalayan kios mandiri, kamar konci én ...

  • 19inch Touch Screen Desktop Self-Registration Visitor Management Kiosk

    19 inci Toél Layar De ...

    Detil Produk Déskripsi Nami Produk: Kios Pangunjung Visitor Tipe Layar Sentuh: IR Atanapi Layar Sentuh Kapasitif Ukuran layar Opsional: Sistem Operasi 19 inci: Bagian Bagian Windows: Pamaca Kartu NFC, Bagian Pilihan Printer termal: Pamasangan Webcam: Jaminan Desktop: Lampu Sataun Tinggi: kios pendaptaran pengunjung, cara milarian kios Visitor Management Kiosk Techinical Spesifikasi: Kios manajemen pengunjung aplikasi Built-in Computer int ...

  • Floor Standing Bitcoin Machine One Way Two Way Easy Installation

    Lantai Nangtung Bitcoin ...

    Fitur Mesin Bitcoin: Hiji cara Mesin Bitcoin tiasa ngarobih artos janten bitcoin hungkul. Upami anjeun peryogi mesin Bitcoin dua arah (Bitcoin kana kas sareng artos ka Bitcoin), dispenser tunai ogé tiasa dipasang hardware kelas dunya dina pakét anu ramping, futuristik MEI 600 Catetan Bill Validator QR barkod scanner EMV card reader Kaméra définisi tinggi Kamera Terpadu IR layar toél nyaéta anti-vandal, anti lebu, kirang pangropéa Gampang dipasang sareng dianggo; Moistureproof, Antirust, Anti-acid, Anti-dust, Static free & nbs ...

  • Professional Design Touch Digital Signage - Product test test – Langxin

    Desain Profesional Pikeun ...

BERITA

Jasa Kahiji

  • Tés berita perusahaan

    Shenzhen Langxin Electron Co., Ltd. Alamat lantai 2, 1 #, Zhonghang Feixiang Industrial zone, No.371, blok Xixiang, jalan Nagara 107, Baoan Dist, Shenzhen, Cina. E-mail ...

  • Naon kaunggulan tina touch all-in-one

    Ayeuna aya beuki seueur produk otomatisasi, anu henteu ngan ukur ngabantosan jalma-jalma saderhana program dugi ka tingkat anu tangtu, tapi ogé mempermudah karyawanna. Dina sababaraha program otomatisasi, éta ogé tiasa ngajagi karusiahan konsumén sareng hindarkeun kabocoran inpormasi anu relevan ku konsumén. Taros sadayana -...